Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

gipszkarton-polcrendszer

Szolgáltatásaink:

Tisztasági festés

Szobafestés-
mázolás-tapétázás

Gipszkartonozás

Homlokzati
hőszigetelés

Hideg-meleg
burkolás

Anyagbeszerzés

Takarítás

--------------------------
Elérhetőségeink:
--------------------------
Fekete Attila
06-70/397-71-42
--------------------------
info@festesmazol.hu

Bp.Drégelyvár Utca 1158 

gipszkartondísz

 

arajanlat

 

szigetelés

 

gipszkarton elotetfal

 

gipszkarton ives vaz

 

gipszkarton szerelés

 

tetőtéri szoba

Gipszkartonozás
profi módon: ez a Szuditrade Kft !

Gipszkartonos falak szerelésének előnyei


- Vékony falszerkezet. A falazott szerkezethez képest kb. 10%-kal nagyobb a hasznos alapterület, vagyis egy félszobával nagyobb lakás építhető, aminek az árát a vevő megtakarítja.

- Tiszta és gyors építés. Minimális a szeméthalom, az építési törmelék.

- Olcsóbb alapszerkezet. A szerkezet kis súlya miatt olyan helyekre is felépíthető, ahova más szerkezetet nem lehet, vagy csak igen nagy költséggel.

- Nincs technológiai szünet. Az építés folyamatos.

- Kis felvonulási terület igény. Nincs szükség nagy anyagraktárra, a kiszállított anyagok azonnal beépítésre kerülnek.

- Méretpontos. Az épület ott derékszögű, függőleges és vízszintes, ahol lennie kell. Az acél egyenes, nem vetemedik, nem szárad ki, nem reped, a rovarok nem támadják meg.

- Kiváló a hangszigetelő képessége.

- Tűzálló. Az épületszerkezet csak nem éghető anyagot tartalmaz. A tűzállósági határértéke a Szabványban előírtakat jóval meghaladja.

- Könnyű gépészeti szerelhetőség. A vezetéképítéshez nem kell falat vésni, javítani. A csövek és vezetékek a szerkezeti profilokban kialakított lyukakban vezethetők.

- Egyszerűen bővíthető, mellé, vagy ráépítéssel.

- Íves falak és nyílások egyszerűen kialakíthatók, így különböző építészeti stílusú megjelenésű épületek építhetők fel ezzel a rugalmas technológiával.

- ÉMI alkalmassági bizonyítvánnyal rendelkezik.

- ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben készült anyagok kerülnek beépítésre.

-Építés költségei átlag 20 %-kal alacsonyabbak a hagyományos technológiával készült épületekhez viszonyítva.

Álmennyezet


Az álmennyezeteket fa vagy fém tartószerkezettel azért építjük, hogy a helyiség belmagasságát lecsökkentsük, vagy hogy a teherhordó födém alatt futó vezetékeket eltakarjuk.

Ezen felül az álmennyezetek szigetelő paplan kombinációval még további kedvező hatásokat biztosíthatnak.


A képtárban található mennyezetek egytől-egyig megvalósíthatóak panel-lakásokban is. A ~260cm-es belmagasságból csupán igény szerint 5-10 cm-t foglal el, ezért a meglévő bútorzatok cseréje sem szükséges. Beépített kőzetgyapot szigeteléssel a a szomszédunk zajait is kiküszöbőlhetjük. Különböző kivitelezési megoldásokkal akár nagyobb térérzetet is elérhetünk vele. A mennyezetben helyet foglaló halogén izzók illetve egyéb világító eszközök (pl. fényfüzér) fogyasztása sem igazán számottevő.


Statikai információk:

Lámpákat és más hasonló tárgyakat, mint pl. függönykarnisokat univerzális dűbellel, üreg dűbellel vagy billenőhoroggal rögzítjük a gipszkarton álmennyezethez.
A pontszerű terhek közvetlen az építőlemezhez erősítve < 30 N lehetnek, amennyiben az építőlemez vastagsága legalább 12,5 mm és a rögzítési pontok között 40 cm távolság van. A megoszló terheket > 30 N/m2 < 200 N/m2 közvetlen a vázszerkezethez erősítjük, amennyiben a pontszerű rögzítések legfeljebb 100 N-nal terheltek. A 200 N/m2-nél nagyobb terheket közvetlen a teherhordó födémhez rögzítjük.


K
azettás álmennyezet:


Födém vagy más vízszintes teherhordó szerkezetre függesztett T sínből álló bordázatba ültetett gipszkarton kazetták alkotta álmennyezet. A gipszkarton kazetták lyuggatott vagy sima kivitelűek, melyeket a bordázatra üzemben a kazettákra rögzített hátoldali fémlemezzel rögzítünk, helyezünk el.
A raszterméret 625 x 625 mm, külön megrendelésre 600 x 600 mm. Igény esetén D147 rendszernél a raszterméret 600 x 1200 vagy 625 x 1250 mm is lehet.