Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

gipszkarton-polcrendszer

Szolgáltatásaink:

Tisztasági festés

Szobafestés-
mázolás-tapétázás

Gipszkartonozás

Homlokzati
hőszigetelés

Hideg-meleg
burkolás

Anyagbeszerzés

Takarítás

--------------------------
Elérhetőségeink:
--------------------------
Fekete Attila
06-70/397-71-42
--------------------------
info@festesmazol.hu

Bp.Drégelyvár Utca 1158 

gipszkartondísz

 

arajanlat

 

szigetelés

Szobafestés - mázolás - tapétázás
profi módon: ez a Szuditrade Kft !

Szobafestés

A lakás belső legnépszerűbb díszítő módja a szobafestés és a tapétázás. Nagy előnyük, hogy az egyszerű alapanyagokból korlátlan számú variációt hozhatunk létre. Követhetjük a legújabb trendet lakásunk falait tekintve.

A lakberendezés egyik módja az önkifejezésünknek. A megfelelő anyagok, színek és minták kiválasztása rendkívül fontos, befolyásolja hangulatunkat, belső tereinket optikailag módosíthatja, ill. növeli otthonunk értékét.

De a szobafestést és tapétázást megelőzi a tervezés, melyre különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

Színek kiválasztása:

Egy helység színeinek kiválasztása során sok szempontot figyelembe kell vennünk. Természetesen a megrendelő igényeit szem előtt tartva el kell döntenünk, hogy a lakásfelújítás alkalmával tágítani ill. szűkíteni szeretnék a teret, meleg vagy hűvös szobát szeretnénk, nyugtató vagy energikus színeket szeretnénk használni. Mindezt egyeztetve elérhetjük, pl. hogy kis alapterületű, kevés napfényhez jutó szobánkból, kellemes melegebb nagyobb teret nyerjünk.


A jó minőségű munka egyik előfeltétele a sima falfelület, egyaránt fontos szobafestésnél és tapétázásnál is. Az egyenletes felület eléréséhez általában elég enyhe csiszolás, letisztítás és a glettelés. Majd következhet a tisztasági festés.

Az elvégzett munkálatok után takarítást végzünk és a keletkezett sittet, törmeléket elszállítjuk.

Egy rövid űrlap kitöltésével azonnal árajánlatot kérhet.